Overnatting, ferie, rekreasjon, kurs eller konferanse på Sørlandet?

Når du først reiser bort vil du ha det godt. Ikke bare vil du spise god mat, ligge i gode senger og oppleve god service fra vertskapet, men du vil også ha det vakkert rundt deg. 

Hva vi tilbyr?

KURS OG KONFERANSE

Vi vil gjerne ønske dere hjertelig velkommen til kurs og møter på Hotel Lyngørporten. Planlegger dere konferane, teambuilding eller leverandørmøte har vi en ypperlig beliggenhet som holder deltakerne samlet gjennom møtedagen og kvelden.

SPISE OG DRIKKE

Vi legger vekt på høy kvalitet, kreativitet og bruk av de beste råvarene. I kombinasjon med et innholdsrikt vinkart, har vi kompetanse til å sette sammen et måltid du fortjener.

ROM OG SUITER

Samtlige hytter, rom og suiter hos oss har sjøutsikt. Du skal kunne nyte havet fra første til siste stund. Fra du slår opp øynene om morgenen og ser morgensola titte inn til du legger deg og tar en siste titt utover havet for å se om du kan få øye på lanternene fra en fiskebåt.

Aktiviteter

En aktivitet kan være med å sette prikken over i’en på konferansen. Vi har mange aktiviteter å tilby i nærområdet vårt, og hjelper gjerne med å finne en aktivitet som passer formålet med samlingen.

Vi tilbyr frokost og mat i mange variasjoner

Se vår presentasjonsfilm

Nyt sørlandsidyllen, fjordene, havet og Lyngør!

Se galleriet vårt

Book konferanse eller hotell nå!

Når du først reiser bort vil du ha det godt. Ikke bare vil du spise god mat, ligge i gode senger og oppleve god service fra vertskapet, men du vil også ha det vakkert rundt deg. Nyte livets beste sider ved sjøkanten.

Tilbakemeldinger

Alltid tilgjengelige og behjelpelige med et smil på lur! Selv utenom arbeidstiden var dere der for hos, og serverte drikkevarer da bussen vår ikke kom. 34 måltider av forskjellig størrelser i løpet av 9 dager, dette er utenom frukten, twisten, kjeksen, wienerbrød, snacks og iherdig påfylling av isboksen!!

Dere vasker hyttene våre når vi har danset og kost oss til langt på natt. Leverer håndklær, fikser dusjer og serverer mat i leilighetene, og holder det generelt rent, hyggelig og koselig! Disse dagene hadde ikke blitt det samme uten dere, dere har levert så utrolig bra! Dere har stålkontroll!

Rull til toppen