Møter

Kurs og konferanser

Kurs og konferanser på Sørlandet.

De beste rammene for et vellykket kurs- og konferanseopphold.

Vi vil gjerne ønske dere hjertelig velkommen til kurs og møter på Hotel Lyngørporten. Planlegger dere konferane, teambuilding eller leverandørmøte har vi en ypperlig beliggenhet som holder deltakerne samlet gjennom møtedagen og kvelden. Dere finner oss på bryggekanten med utsikt mot vakre Lyngør. Med en særegen beliggenhet midt i Sørlandsskjærgården kan dere konsentrere dere om kursets formål i avslappede omgivelser. Vi tilbyr møtelokaler i ulike størrelser, som alle er lyse og flotte og utstyrt med standard teknisk utstyr.

Vi er opptatt av at dere skal få mest mulig ut av møtet deres her, og legger til rette for at dere skal kunne ha fokus på faglig innhold og sosialt samvær. Vi bistår gjerne med aktiviteter og utflukter slik at konferansen blir en hel opplevelse. Atmosfære og personlig service er viktig for oss, og vi gjør det vi kan for at dere skal få et seminar som er akkurat slik dere vil ha det.

Våre standard konferansepakker inkluderer:

Møtelokale med standard teknisk utstyr, penn og papir
Kaffe og te under møtet
Overnatting i hytter eller leiligheter
2-retters lunsj
3-retters middag
Deilig frokostbuffé
Gratis parkering

Rom U-bord Klasserom Kinosal Takhøyde
Smia
40
90
120
2,7m
Flistomta
30
60
80
2,7m
Borkfyllinga
16
20
30
2,7m
Kjerraten
2,7m

Aktiviteter

En aktivitet kan være med å sette prikken over i’en på konferansen. Sammen med det lokale opplevelses byrået Kote Null ønsker vi å legge til rette for at alle skal kunne oppleve sjøen og skjærgården året rundt. Vi tilbyr unike opplevelser og spennende aktiviteter sammen med utleie av småbåter, sup-brett, kajakker og mye annet utstyr. 

Noen ganger skal det bare være et rolig avbrekk fra samlingen, andre ganger kan hensikten være å bli bedre kjent eller knytte sterkere bånd internt i gruppen. Vi har aktiviteter for ulike sammenhenger, og med ulik vanskelighetsgrad. Guidet båttur, sup og fridykkerkurs, padleturer og selsafari er noen eksempler på aktiviteter vi kan ta din gruppe med på. 

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med Morten Halvorsen for en hyggelig prat om deres arrangement. Telefon 371 98000 eller e-post morten@lyngorporten.no.

Rull til toppen