Møter

Selskap

Selskapet ditt fortjener de vakreste omgivelsene

Ikke bare vil du ha det vakkert rundt deg når du inviterer til selskap. Du vil også at alt det andre også er av samme kvalitet. Som maten, servicen, rommene, stemningen. Ja, alt som er med på å skape et perfekt arrangement.
Ta en prat med oss om ditt selskap!

Kurs og konferanser

Kurs og konferanser på Sørlandet.

De beste rammene for et vellykket kurs- og konferanseopphold.

Vi vil gjerne ønske dere hjertelig velkommen til kurs og møter på Hotel Lyngørporten. Planlegger dere konferane, teambuilding eller leverandørmøte har vi en ypperlig beliggenhet som holder deltakerne samlet gjennom møtedagen og kvelden. Dere finner oss på bryggekanten med utsikt mot vakre Lyngør. Med en særegen beliggenhet midt i Sørlandsskjærgården kan dere konsentrere dere om kursets formål i avslappede omgivelser. Vi tilbyr møtelokaler i ulike størrelser, som alle er lyse og flotte og utstyrt med standard teknisk utstyr.

Vi er opptatt av at dere skal få mest mulig ut av møtet deres her, og legger til rette for at dere skal kunne ha fokus på faglig innhold og sosialt samvær. Vi bistår gjerne med aktiviteter og utflukter slik at konferansen blir en hel opplevelse. Atmosfære og personlig service er viktig for oss, og vi gjør det vi kan for at dere skal få et seminar som er akkurat slik dere vil ha det.

Våre standard konferansepakker inkluderer:

Møtelokale med standard teknisk utstyr, penn og papir
Kaffe og te under møtet
Overnatting i hytter eller leiligheter
2-retters lunsj
3-retters middag
Deilig frokostbuffé
Gratis parkering

Rom U-bord Klasserom Kinosal Takhøyde
Smia
40
90
120
2,7m
Flistomta
30
60
80
2,7m
Borkfyllinga
16
20
30
2,7m
Kjerraten
2,7m

Aktiviteter

En aktivitet kan være med å sette prikken over i’en på konferansen. Vi har mange aktiviteter å tilby i nærområdet vårt, og hjelper gjerne med å finne en aktivitet som passer formålet med samlingen. Noen ganger skal det bare være et rolig avbrekk fra samlingen, andre ganger kan hensikten være å bli bedre kjent eller knytte sterkere bånd internt i gruppen. Vi har aktiviteter for ulike sammenhenger, og med ulik vanskelighetsgrad.

Båttur med guidet øyvandring på Lyngør

En populær aktivitet er å ta en liten båttur i skjærgården rundt Lyngør, for så å gå i land for en guidet tur i vakre og historiske omgivelser på Lyngør. På denne turen får dere høre om Lyngørs lange og fascinerende historie, med blant annet det grufulle Slaget i Lyngør i 1812.

360° Wannado

Ønsker dere en litt mer actionfylt aktivitet anbefaler vi for eksempel teambuilding i 71° nord stil, her kalt 360° Wannado. På hjemmesiden deres omtaler de denne aktiviteten slik: Alle har vi vel et forhold til 71° nord. Har du kanskje lurt på om dette er noe du kunne ha deltatt på? Vi i Wannado har fjernet intrigene, utstemmingen, slitet, blodsmaken og milene – igjen står utfordrende aktiviteter for lag som ønsker å komme nærmere hverandre. Vi byr på tankenøtter og utfordringer som laget må løse sammen. Ekstremgraden kan legges høyt for grupper som ønsker å være ut og kjenne vær og natur på kroppen, eller nedjusteres for de som bare ønsker å gjøre noe gøy før middag eller et festlig lag.

Flere av våre aktiviteter finner du her.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med Morten Halvorsen for en hyggelig prat om deres arrangement. Telefon 371 98000 eller e-post morten@lyngorporten.no.

Rull til toppen