Velkommen til Hotel Lyngørporten

Overnatting, ferie, rekreasjon, kurs eller konferanse på Sørlandet? Når du først reiser bort vil du ha det godt. Ikke bare vil du spise god mat, ligge i gode senger og oppleve god service fra vertskapet, men du vil også ha det vakkert rundt deg.

Å bo er så mye mer enn
overnatting i gode senger.

Samtlige hytter, rom og suiter hos oss har sjøutsikt. Du skal kunne nyte havet fra første til siste stund. Fra du slår opp øynene om morgenen og ser morgensola titte inn til du legger deg og tar en siste titt utover havet for å se om du kan få øye på lanternene fra en fiskebåt.

Dobbeltrom

Leiligheter ved vannkanten, ca. 25 kvm, tilpasset for 2 personer.

Minikjøkken og bad, flere har egen balkong/terrasse eller gressplen.

Leiligheten er utstyrt med tv og telefon. Kabel tv, med tilgang til norske og internasjonale sendinger. Kjøkkenet inneholder det som trengs for å lage mat. Komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap. 1 sett sengetøy og 2 håndklær, samt sluttrengjøring er inkludert i prisen.
BOOK NÅ

Mini suite

Koselig to-roms leilighet rett ved vannkanten

Mini suite er et koselig to-roms leilighet på 39 kvm rett i vannkanten. Plass til 2-4 personer. 1 dobbelt soverom, kjøkken/stue, og bad. Leiligheten er utstyrt med tv og telefon. Leilighetene i første etasje har en liten hage. Andre og tredje etasje har egen balkong.

Godt utstyrt kjøkken med ovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, fryser. 1 sengesett og 2 håndklær samt slutt rengjøring er inkludert i prisen.
BOOK NÅ

Sørlandshus medium

Idyllisk sørlandshus med egen hage og brygge

Medium hytte. Idyllisk sørlandshus med egen hage og brygge. Sørlandshus ved vannkanten.

Medium har 59 kvm som tilbyr plass til 4 personer.Det er to soverom med to senger. Medium hytte har dessuten godt utstyrt kjøkken, 1 – 2 bad, og egen hage og brygge. 1 sett sengetøy og 2 håndklær samt sluttrengjøring er inkludert i prisen.
BOOK NÅ

Sørlandshus
stort

Stort sørlandshus på brygga med tre doble soverom

Sørlandshus ved sjøen, 75 kv, i to etasjer med plass til 6 personer. 3 doble soverom, fullt utstyrt kjøkken, 2 bad med WC/dusj/badekar. Hvert hus har egen hage og brygge.

Kjøkkenet inneholder alt som trengs for å lage mat; komfyr med ovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, osv. 1 sett sengetøy og 2 håndklær samt sluttrengjøring er inkludert i prisen.
BOOK NÅ

Sørlandshus ekstra stort

Comfort har 80 kvm som tilbyr plass til 8 personer. Det er 2 soverom med to senger, og et soverom med to køyeseng. Hvert hus har egen hage med brygge. Kjøkkenet inneholder alt som trengs for å lage mat; komfyr med ovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, osv.

Comfort er den eneste type som er utstyrt med badstue! Og nesten alle har flott utsikt mot Lyngør.

1 sett sengetøy og 2 håndklær samt sluttrengjøring er inkludert i prisen.
BOOK NÅ

Leiligheter

Sommeren 2020 utvidet vi kapasiteten på overnatting. De nye flotte leilighetene som ligger ca 200 m på fremsiden av hotellet, består av egen stue, kjøkken, bad og henholdsvis 2 og 4 soverom.

Her har man muligheten for selvhushold samtidig som man har tilgang til frokost, restaurant, bar og øvrige hotellfasiliteter hvis ønskelig.

Egner seg perfekt både for kurs og konferansegjester og familier på tur.

For å booking kontakt oss på Email resepsjon@lyngorporten.no eller telefon 37198000.
BOOK NÅ

Bedriftshytte

Ønsker dere å tilby deres ansatte en flott plass å feriere?

Samtlige hytter, rom og suiter hos oss har sjøutsikt. Du skal kunne nyte havet fra første til siste stund. Fra du slår opp øynene om morgenen og ser morgensola titte inn til du legger deg og tar en siste titt utover havet for å se om du kan få øye på lanternene fra en fiskebåt.

Ta kontakt med oss for å sjekke muligheter å få tilbud på opphold.

Telefon +47 37 19 80 00

resepsjon@lyngorporten.no
BOOK NÅ

Tillegg

Frokost kr 165,-
Ekstra seng oppredd kr 295,-
Barneseng oppredd kr 295,-
Ekstra sengetøy og håndklær kr 175,- per sett
Parkering: 120 kr pr døgn
Hundetillegg kr 500,-
Vi har innsjekk fra kl 16.00 på ankomstdagen,
og utsjekk innen kl 11.00 på avreisedagen
BOOK NÅ
Hotel Lyngørporten
4912 Gjeving, Norway
Telefon: +47 37 19 80 00
E-post: resepsjon@lyngorporten.no
© Copyright 2022 - Lyngørporten - All Rights Reserved
MØTERSELSKAPAKTIVITETER
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram