Spise & drikke

Lyngørporten restaurant

Velkommen til vår ny oppussede og utvidet restaurant
Gled deg – det gjør vi!

Vi legger vekt på høy kvalitet, kreativitet og bruk av de beste råvarene. I kombinasjon med et innholdsrikt vinkart, har vi kompetanse til å sette sammen et måltid du fortjener. Vi kan servere alt fra lette sommerretter, deilig á la carte, til gourmetmenyer med så mange retter du måtte ønske.
Restauranten er åpen hver dag fra kl 12.00 til 22.00 i sommer, ellers i året brukes den til konferanser, banketter, selskaper og andre arrangementer. Ta kontakt for dagens meny og åpningstider på telefon 37 19 80 00 eller resepsjon@lyngorporten.no

LAST NED VÅR MIDDAGSMENY

LAST NED VÅR LUNCHMENY

Bungalow No 13

Bungalow no 13 tar deg med på en reise i tid og sted. Med inspirasjon fra speak easy barene som oppsto under forbudstiden i USA, serverer vi spennende cocktails laget med de beste råvarer.

Innredningen med retro møbler fra 60-tallet, den avslappede stemningen og delig jazz, soul og funk gir deg følelsen av å våre på «hjemme hos» fest.

Lokalet egner seg også ypperlig til sosiale aktiviteter etter endt konferanse. Dersom dere ønsker barkurs, dj eller annen underholdning hjelper vi gjerne til med det☺

Rull til toppen